content-left-bg.png
content-right-bg.png

Library mural

 
WebPartZone1_1
PublishingPageContent
​You may have noticed the changes happening to our Library courtyard.  We are working towards make a more welcoming, outdoor learning environment.  The artificial turf has helped to soften the look of the area and now with the introduction of the new mural, we have begun to brighten the area.
There have been many positive responses to the new mural. The children love making their own silhouettes against the wall. We have chatted about what the children are doing and what’s happening with the new space.
Watch this space grow and develop into a fresh, functional and fun, outdoor learning environment.
Mrs Robertson
Librarian
WebPartZone1_2
WebPartZone2_1
WebPartZone2_2
WebPartZone2_3
WebPartZone3_1
WebPartZone3_2
WebPartZone3_3
WebPartZone3_4
WebPartZone4_1
WebPartZone5_1
WebPartZone5_2
WebPartZone6_1
WebPartZone6_2
WebPartZone7_1
WebPartZone7_2
WebPartZone8_1
WebPartZone8_2
WebPartZone9_1
Back to news feed
Last reviewed 06 April 2020
Last updated 06 April 2020